No joke: dít bijzondere middeltje is de oplossing tegen droge lippen

Lifehack!

Lees ook

In de winter dealen we met statisch haar, droge lippen en vaak ook nog eens een droge huid. The worst. Gelukkig hebben wij voor die droge lippen een ideale oplossing. Namelijk – ja, je leest het goed – tepelcrème.

Tepelcrème

Tepelcrème is eigenlijk bedoeld voor vrouwen met droge en schrale tepels van het borstvoeden. Indien jij nog geen kids op de wereld hebt gezet, is de kans groot dat je nog nooit hebt nagedacht over het aanschaffen van een tube tepelcrème. Toch kun je dat maar beter wel doen.

Menig beauty lover prijst deze crème de hemel in, aangezien je door dit product enorm zachte lippen krijgt. De crème maakt je lippen namelijk niet alleen vettig of glossy, maar heeft ook een genezende werking.

Lanoline

De meeste tepelcrèmes bevatten een grote hoeveelheid van het ingrediënt lanoline. Lanoline is een ingrediënt dat wordt gewonnen uit de vacht van een schaap. Tepelcrème heeft geen geur of smaak, dus dat wil zeggen dat de crème ook geen parfum bevat.

De crème is een heuse game changer, aangezien het niet op je lippen blijft liggen, maar er juist intrekt. Hierdoor hoef je de crème niet om het uur opnieuw aan te brengen, maar blijven je lippen wel gehydrateerd. Wil jij dit proberen? Je scoort dit product gewoon bij de drogist voor nog geen 5 euro. Score!

Bron: Jan-Magazine | Beeld: Pexels

Laatste nieuws

Zie ook