Zien: zo ziet de broer van Jim Bakkum eruit

Danny Bakkum blijft normaal gesproken buiten de spotlights.

Lees ook

Bijna twee decennia na het eerste seizoen van Idols staat Jim Bakkum nog altijd in de schijnwerpers. Van wie we al die jaren een stuk minder gezien hebben, is zijn oudere broer Danny. Onlangs zette Jim hem in het zonnetje.

Throwback

Muziek zit blijkbaar in de genen bij de Bakkumpjes, want Danny en Jim speelden vroeger al samen in een band met de naam ‘The Kids’. Hoe de broers eruitzagen toen de twee inderdaad nog kids waren, laat de zanger zien in een Insta-post ter ere van de verjaardag van zijn broer.

In oktober werd Danny namelijk een jaartje ouder en dat was voor zijn little brother dé gelegenheid om een throwbackfoto met zijn fans te delen. Ook al zette Jim daarbij zijn leven op het spel: “Hij gaat me vermoorden voor het feit dat ik deze foto op Instagram zet”.

Trotse oom

Danny heeft het Jim vast vergeven, want de reden achter deze post is wel heel cute. “Normaal laat ik niet zoveel los over mijn broer, maar dit jaar is hij zelf vader geworden (en ik dus officieel oom!) en daar ben ik heel trots op. Mag ook weleens gezegd worden”, schrijft de acteur.

Gelijkenissen

Aangezien Danny de spotlights niet opzoekt, deelt Jim geen foto’s van hoe zijn big bro er vandaag de dag uitziet. Toch zou je ‘m zo maar eens kunnen herkennen als je hem tegenkomt. In een video uit 2016 zien we namelijk dat de broers meer gemeen hebben dan hun muzikale talent, namelijk hun looks.

Bron: Flair | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst

Laatste nieuws

Zie ook