Jennifer Lopez laat niets aan de verbeelding over op nieuwe single-cover

Oeh la la!

Lees ook

Jennifer Lopez maakt de tongen los met haar nieuwe single-cover. De zangeres staat namelijk volledig naakt op de hoes afgebeeld!

In The Morning

J.Lo brengt binnenkort haar nieuwste single: In The Morning uit, en bij een nieuwe plaat hoort uiteraard ook een spiksplinternieuwe foto voor op de cover. De zangeres koos een pikant kiekje voor de hoes uit. Op de foto is dan ook te zien dat ze zwoel op de cover van haar nieuwe single staat, enne J.Lo hees zich voor de shoot niet in een prachtig pak of in een jaloersmakende jurk.

Jennifer staat namelijk volledig naakt op de voorkant afgebeeld, en deelt deze foto alvast op social media. “Surprise! Hierbij laat ik jullie het eerste artwork voor mijn nieuwe nummer zien”, schrijft de zangeres in de caption op Instagram.

Complimenten

Het moge duidelijk zijn dat Jennifer behoorlijk wat tijd in de sportschool doorbrengt. Niet zo gek dat de zangeres dan ook meerdere complimenten krijgt over haar afgetrainde lichaam.

“Wat zie je er geweldig uit”, “Goals, ik heb zoveel respect voor je”, en “Dit motiveert mij om weer te gaan sporten. Het is mooi geweest met die extra coronakilo’s. Dankjewel voor de inspiratie.”

Vrijdag brengt Jennifer haar nieuwe single In The Morning uit. Het belooft in elk geval al veel goeds!

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook