Huh? ‘Déze Hollywoodster was verliefd op Willem-Alexander’

Het had zomaar gekund dat Máxima geen koningin was geworden.

Lees ook

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn al jarenlang gelukkig getrouwd. Hoewel we dol zijn op onze glamourous koningin, had het zomaar gekund dat niet zij, maar Hollywoodster Julia Roberts die titel zou dragen. Naar verluidt was de actrice namelijk smoorverliefd op Willem-Alexander toen hij nog kroonprins was.

Verliefd

Volgens filmjournalist René Mioch zag Julia onze koning vroeger wel zitten, zo vertelt hij in een uitgebreid interview in Het Parool. “Wist je dat Julia Roberts mij eens vertelde dat ze zo verliefd was op de, toen nog, kroonprins?”, doet hij een boekje open.

“Ik heb nog geprobeerd een première te organiseren waar ze allebei aanwezig zouden zijn. Dat leek me zo leuk, als Julia Roberts koningin was geworden.” Of Wil-Lex ook een oogje had op de actrice, is niet duidelijk. Maar laten we eerlijk wezen: wie had er nou géén crush op deze Pretty Woman?

Achttien jaar getrouwd

Willem-Alexander en Julia op de troon. Ah, what could have been. Inmiddels is onze koning al achttien jaar getrouwd met Máxima en hebben ze drie prachtige dochters. Ook Julia is al achttien jaar getrouwd én heeft drie kinderen met haar hubby Daniel Moder. Komt toch nog aardig overeen!

Beeld: RVD – Martijn Beekman, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook