doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's in coronatijd

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s in coronatijd

Je hoeft je niet te vervelen!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
MaMa Kelly

De dagen worden korter, kouder en soms ook wat saaier. Wij helpen je een handje en zetten een aantal leuke to do's voor je op een rij. Zo hoef je je de komende tijd niet te vervelen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Rij door de Mexican Drive Thru van MaMa Kelly

MaMa Kelly heeft een heuse Mexican Drive Thru met Taqueria Lima geopend! Deze drive thru verrijst voor de welbekende roze deuren van MaMa Kelly in het Olympisch Stadion van Amsterdam. Enne, deze drive thru is allesbehalve saai. Zo is de drive thru volledig aangekleed, waarbij de crew in matchende outfit staat te swingen op de Mexicaanse muziek.

Taquaria Lima zorgt daarnaast voor de allerlekkerste Mexicaanse gerechten. Voor de thuiseters zijn er boxen om de bekende taco’s en nacho’s thuis af te maken. Hongerige automobilisten kunnen gelijk hun tanden zetten in een verse burrito of burrito bowl met beef, chicken of jackfruit.

De Mexican Drive Thru van MaMa Kelly en Taqueria Lima is vrijdag tot en met zondag open tussen 16.00 en 20.00 uur. Bestellingen kunnen van tevoren worden geplaatst via www.taquerialima.nl, maar een spontaan bezoek is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Bezoek de Dr. Hauschka pop-up beauty boutique

Dr. Hauschka en het Pulitzer in Amsterdam hebben hun krachten gebundeld en openen een Dr. Hauschka Pop-up Beauty Boutique in een hotelkamer van het Amsterdamse hotel. Met de komst van de Dr. Hauschka Beauty Boutique heeft het hotel voor het eerst in de 50-jarige geschiedenis een in-house treatment room, waar je terecht kunt voor onder andere een klassieke gezichtsbehandeling en een lichaamspacking met verzorgende oliën.

Behandelingen zijn al te boeken vanaf €50 en de boutique is tenminste t/m eind februari geopend, dus boek snel!

Ga naar House of Formlab

Op 31 oktober 2020 opende House of Formlab de deuren in Amsterdam Oost. House of Formlab is een niet alleen een winkel, maar ook een healing- en magic space in één. De winkel is gevuld met een unieke verzameling van zorgvuldig uitgezochte kristallen, tarotkaarten en een eigen House of Formlab collectie met moderne rituelen en magische geursprays.

Daarnaast kan je in The Sacred Space terecht voor wekelijkse yogasessies, cacao ceremonies, sound baths en workshops. Alles onder het motto: maak elke dag magisch!

Waar: Commelinstraat 250a, 1093 VD Amsterdam
Openingstijden: donderdag t/m zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur

House of Formlab

Ga naar Château Holtmühle

Altijd al willen overnachten in een Middeleeuws kasteel? Dan is dit je kans. Het Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen ligt in de Limburgse Maasvallei. Word wakker in een van de 66 luxe hotelkamers (bubbelbad naast je bed, anyone?) en schuif aan bij het uitgebreide ontbijt met een sprookjesachtig uitzicht op de vijver. Zin om erop uit te gaan? Ga wandelen in de prachtige kasteeltuinen van Arcen of bezoek het gezellige Venlo.

Tony's Chocolonely FAIR

Chocolade lovers, opgelet! Elk jaar organiseert Tony’s Chocolonely het leukste chocoladefeestje ter wereld: de Tony’s FAIR. Van cacaoboeren tot chocofans, iedereen uit de cacaoketen is er bij. En uiteraard draait het ook om chocolade. Good to know: dit jaar is Tony’s FAIR voor het eerst voor iedereen over de hele wereld toegankelijk, omdat het event helemaal digitaal is opgezet. De fair wordt gelivestreamd, dus je kunt het vanaf je eigen bank bekijken. Wat je kunt verwachten? Déze sprekers: Kate Raworth, Idris Elba, Hamdi Ulukaya, Rutger Bregman, Akwasi, Henk Jan Beltman én Sophie Hilbrand.

Tony’s FAIRground opent op vrijdag 27 november om 13.00 uur al haar digitale deuren, om alvast enkele vragen aan de sprekers te kunnen stellen. Het event zelf vindt plaats op 3 december om 20.00 uur op deze pagina. Ga jij intunen?

Zet je schoen bij Vedder & Vedder

Woon jij in Amsterdam en ga je binnenkort op pad met je kids, neem dan een bezoekje bij de gloednieuwe Vedder & Vedder giftshop. Kids kunnen hier hun schoen zetten met een mooie tekening. Hiermee maken zij kans op een cadeau + een Signature Coin Necklace voor alle moms. De tekening wordt namelijk ín de ketting gegraveerd. En ofcourse worden de coronamaatregelen in acht genomen.

Vanaf aanstaande zondag t/m 4 december kunnen kinderen langskomen. Er zijn gouden pieten, lekkernijen en warme chocolademelk aanwezig. Enne, mommies krijgen 10 procent korting op hun aankoop. Meer info vind je hier.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');