MAFS-Chantal doet boekje open over relatiebreuk: ‘Het was freaky’

De blondine heeft niet veel geluk in de liefde.

Het zit Chantal uit Married At First Sight niet mee in de liefde. Ruim een maand geleden liet ze nog weten dolverliefd te zijn, maar helaas was de romance maar van korte duur. Nu doet ze een boekje open over haar kortstondige fling.

Freaky

De blondine vertelt aan Shownieuws dat de relatie niet zo leuk is geëindigd. “Ik treed niet in op details, maar het was freaky“, vertelt ze. Hoewel ze dus niet vertelt wat er precies gebeurd is, wil ze wel één ding kwijt: “Soms is niet alles wat het lijkt.”

En dat blijkt maar weer. Begin oktober liet Chantal namelijk nog weten in love te zijn met de man, die ze in een bakkerij had ontmoet. Hier bestelde hij een saucijzenbroodje voor de MAFS-ster (how romantic). Hierna hielden ze contact en spraken ze vaker af. Tijdens een avondje bowlen vroeg hij haar verkering, waarbij hij de blondine zelfs een ring gaf. “Maar we gaan niet trouwen hoor”, klonk het toen.

Liefde

Dat trouwen zit er nu dus helemaal niet meer in voor de twee. En dus begint de zoektocht naar liefde opnieuw voor Chantal. Eerder was ze al te zien in First Dates en trouwde ze in het tv-programma Married at First Sight met Henk. De twee ontdekten echter al snel dat ze toch niet echt bij elkaar pasten en besloten te scheiden.

We hopen dat Chantal snel een leuke man tegen het lijf loopt. Althans, op anderhalve meter afstand natuurlijk. Misschien een tweede bezoekje aan het 'First Dates'-restaurant?

Beeld: Married at First Sight

Laatste nieuws