Sla je slag: deze Black Friday-deals wil je niet missen

Houd je portemonnee maar in de aanslag.

O my, het gaat bijna gebeuren. Black Friday 2020 staat voor de deur en we worden overspoeld met kortingsacties. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij vertellen je waar, wanneer en met welke korting je het beste kunt shoppen.

citizenM

Ben jij wel toe aan een staycation in eigen land? Dan hebben wij goed nieuws. Dit jaar doet citzenM hotels mee aan Black Friday én Cyber Monday. citizenM hotels biedt betaalbare luxe in een aantal van de meest bruisende plekken ter wereld. Enne, je boekt tijdens deze speciale kortingsdag met een minimale korting van 30 procent. Deze korting is geldig voor boekingen van 19 november 2020 t/m 31 december 2021. Love it.

Scotch & Soda

Ben je nog op zoek naar een aantal items om je wintergarderobe naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij Scotch & Soda sowieso aan het juiste adres. De winkelketen biedt niet alleen tijdens Black Friday korting aan, maar heeft een heuse Black Friday week. Je shopt met 30 procent korting op heel veel items – exclusief de nieuwe collectie. De actie loopt van 23 t/m 30 november.

TOPSHOP en TOPMAN

Hou je vast: bij TOPSHOP en TOPMAN weten ze waar we naar zoeken. Namelijk: een giga sale. De winkelketen biedt kortingen aan tot 50 procent op – ja, echt – bijna alles. Dit geldt voor zowel online als in de fysieke winkels. Deze aanbiedingen gelden van woensdag 25 november tot zondag 29 november.

Mujjo

Onze telefoon is ons enorm dierbaar. Het is daarom maar wat belangrijk dat je 'm in een veilige hoes steekt. Mujjo biedt een groot aantal verschillende soorten cases voor een iPhone aan. De hoesjes zijn van leer én hebben een handig vakje om je pinpas of ov-kaart in te bewaren. Good to know: ook hier kun je shoppen met een flinke sale. Vanaf 25 november tot 1 december shop je namelijk met 25 procent korting.

MANGO

Tassen, jassen of items om je capsule wardrobe samen te stellen: hiervoor ben je bij MANGO aan het juiste adres. Enne, je kunt flink je slag slaan. Bij MANGO is alles afgeprijsd en variëren de kortingen van 30 procent tot wel 50 procent. De kortingsactie loopt tot 29 november.

IKEA

IKEA draait het concept Black Friday om en laat een duurzaam tegengeluid horen. Met 'Bring Back Friday' roept IKEA klanten op om hun oude meubel(s) een tweede leven te geven in plaats van iets nieuws te kopen. Klanten kunnen via de nieuwe meubel inruilservice oude meubels terug verkopen aan IKEA. Via de Koopjeshoek wordt het product voor de tweedehands prijs verkocht aan een nieuwe eigenaar. We moeten toegeven: heel tof bedacht, IKEA!

Nelson Schoenen

Droom jij nog steeds van een nieuw paar chunky winterlaarzen, maar is dit écht een rib uit je lijf? Goed nieuws, bij Nelson Schoenen vind je tijdens Black Friday een aantal fijne aanbiedingen. De winkelketen geeft namelijk 20 procent korting op héél veel merken. De korting loopt van 22 november tot maandag 30 november.

Dille & Kamille

Net als IKEA maakt ook Dille & Kamille een tegenbeweging. “Voor de meeste winkels is Black Friday een dag om klanten met hoge korting te verleiden tot extra aankopen. Dille & Kamille doet het anders met Green Friday, een keuze voor meer natuur in plaats van 'kopen-om- het-kopen'”, klinkt het bericht van de winkelketen. Dille & Kamille gaat geen hoge kortingen aanbieden, maar steunt projecten voor het aanplanten van meer bos. Zo wordt er in Nederland, België en Costa Rica in totaal 2500 m2 nieuw bos aangeplant.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws