Temptations Angela openhartig over liefdesleven

De realityster vertelt dat er genoeg bekende mannen in haar DM's sliden.

Lees ook

Temptation Island-sterren Angela en Chris waren niet te verleiden. Helaas liep hun relatie afgelopen zomer alsnog op de klippen. De knappe realityster is dus weer back on the market. Op haar Instagram doet ze een boekje open over haar liefdesleven.

Independent single

Een nieuwe liefde? Die is er nog niet, vertelt Angela. “Ik ben independent single“, zegt ze trots in haar Stories. “Ik krijg die vraag heel vaak. Maar als ik ooit weer een vriendje heb, laat ik het sowieso weten”, belooft de knappe brunette.

“Ik doe niet aan geheime relaties”, gaat ze verder. “En zo kunnen jullie mij ook iets laten weten als hij iets verkeerds doet.” Oeh, he better watch out!

Mannelijke aandacht

Dat Angela nog single is, ligt zeker niet aan een gebrek aan mannelijke aandacht. Sterker nog: zowel bekende Vlamingen als bekende Nederlanders hebben wel een oogje op de realityster. “Ik krijg wel soms privéberichten van BV’s, BN’ers, artiesten, voetballers… Of ze me willen versieren, dat weet ik niet echt.”

Nou, dat weten wij bijna wel zeker! Om welke bekende namen het gaat, houdt Angela echter wél geheim. “Ik ga geen namen noemen.”

Smoorverliefd

Wel heeft de knappe brunette nog een bijzonder verhaal over een bekend iemand. “Ik was ergens en ik zag iemand waar ik vroeger echt fan van was. Dus ik dacht: 'Ik ga er eens mee praten'”, vertelt ze. “Plots begint hij te vragen wat ik voor werk doe en vraagt hij over mijn relaties. En dan zegt hij ineens: ‘Wauw, je bent echt perfect… Ik ben echt smoorverliefd.’ Ik vroeg hem: ‘Hoe kan dat, want het is de eerste keer dat je mij ziet en je hebt een vrouw en kinderen?’ En hij zegt: ‘Ik kan mijn gevoelens toch niet controleren?’”

Angela kon er wel om lachen. “Ik vond dat echt grappig, want ik was vroeger fan van hem en nu zegt hij die dingen tegen mij. Maar ik dacht echt: als ik jouw vrouw was, dan had ik je op straat gezet, want daar hoor je thuis!” Yes, girl!

Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook