doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia’s adventskalender: 3x een huidverzorging-cadeauset van FOREO t.w.v. 158

Doe mee en maak kans!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
FOREO

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 3x een set van FOREO bestaande uit de FOREO LUNA mini 2 fuchsia en de FOREO LUNA play fuchsia t.w.v. €158!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ultieme verzorging

Je huid in de winter goed verzorgen met uitstekende huidproducten is geen overbodige luxe. FOREO weet er alles van en heeft dan ook diverse producten in hun verzorgingslijn waar je huid blij van wordt. De huidverzorging-cadeauset van FOREO is dan ook een leuk cadeau om deze feestdagen te krijgen én om te geven.

De set bestaat uit een FOREO LUNA mini 2 fuchsia en de FOREO LUNA play fuchsia. In de cadeauset vind je twee sonische gezichtsborstels: de LUNA play en de bestseller LUNA mini 2, voor een diepe reiniging van de huid. Sounds good!

FOREO LUNA

De FOREO LUNA mini 2 gezichtsreinigingsborstel reinigt je huid tot wel 8000 T-Sonic pulsaties per minuut en – jawel – geeft je huid die stralende gloed. De uiterst zachte siliconen contactpunten reinigen 99,5% van vuil, talg, make-upresten en dode huidcellen van jouw huid voor een diepe reiniging zonder de huid te irriteren.

De wat kleinere, speelse LUNA play gezichtsborstel is net zo krachtig als de FOREO Luna mini 2 en reinigt de huid grondig tijdens een snelle en gemakkelijke routine. De niet-poreuze en zijdezachte sonische gezichtsborstel heeft de afmeting van een bitterkoekje en kan tot 100x worden gebruikt, waardoor je deze eenvoudig mee kunt nemen op reis.

Win, win, win

Wil je kans maken op een set van FOREO bestaande uit de FOREO LUNA mini 2 fuchsia en de FOREO LUNA play fuchsia t.w.v. €158? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de lucky winners.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Bij de Bijenkorf (Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven), bij de bijenkort online en op FOREO.com shop je nog veel meer toffe items. Enne, je vindt bij de Bijenkorf speciaal voor de feestdagen veel exclusieve FORE-verrassingen en cadeausets!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia’s adventskalender: 3x een huidverzorging-cadeauset van FOREO t.w.v. 158

Doe mee en maak kans!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 17 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');