Op déze datum verschijnt seizoen 8 van Suits op Netflix

Dit nieuws maakt 2021 nú al leuker dan 2020.

Lees ook

Het is dan eindelijk zo ver: het laatste deel van seizoen 8 van Suits komt op Netflix. Dat werd ook wel goddamn tijd, in de woorden van Harvey Specter himself. Dat belooft een goed begin van 2021 te worden.

Releasedatum

Houd zaterdag 23 januari maar alvast vrij, want dan verschijnt het tweede deel van seizoen 8 van Suits eindelijk op de streamingdienst. Het is natuurlijk al een tijdje geleden dat we konden genieten van de advodatendrama van Harvey, Donna Paulsen en natuurlijk Louis Litt.

Het eerste deel van de hitserie verscheen afgelopen juli op Netflix. Toen konden we genieten van de eerste tien afleveringen van Suits. In januari komen daar dus nog de resterende zes afleveringen bij om het achtste seizoen compleet te maken.

Einde van een tijdperk

Helaas komt met met dit seizoen ook het eind van een geweldig tijdperk in zicht. In de Verenigde Staten is het negende en laatste seizoen al te zien op Netflix. Daar zullen wij nog een tijdje op moeten wachten. Naar verwachting zal het negende seizoen in de zomer van 2021 op de Nederlandse streamingdienst te zien zijn. Genoeg tijd om alle seizoenen nog eens te bingen dus!

Vergeten waar het achtste seizoen ook alweer is geëindigd? Bekijk dan onderstaande video, waarin niemand minder dan Mr. Specter je erdoorheen praat.

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook