Grazia’s adventskalender: 2x een Verwonderbox van Intratuin t.w.v. €150

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 2x een Verwonderbox van Intratuin t.w.v. €150.

More = more

Christmas: it's the most wonderful time of the year, en als het aan Intratuin ligt is de decembermaand ook meteen de periode waarin je interieur absolutely wonderful is. Niet zo gek dat kerst 2020 volgens de groenexpert dan ook in het teken staat van verwondering.

More = more is dit jaar het motto van Intratuin en dat betekent dat we gaan voor een uitbundige kersttafel, flamboyante (droog)boeketten en lint in alle kleuren en materialen die je maar kunt verzinnen.

Omdat 2020 niet bepaald een topjaar was – to say the least – hebben de meeste mensen dit jaar extra tijd om het huis te versieren. Dus haal de kerstverlichting uit de knoop, sleep de arrenslee de voortuin in of dos je balkon uit met glitterballen. Daar worden jij én je buren vrolijk van.

Verwonderbox

Kun je wel wat extra kersversiering gebruiken of wil je je kerstverzameling vernieuwen? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk twee Verwonderboxen van Intratuin weggeven. Wat er precies in deze heuse surprisebox zit, blijft nog even een verrassing. We mogen wel alvast verklappen dat je onder andere sfeervolle kaarsen, hippe boom-accessoires, sparkly servethouders en een heuse notenkraker in de box kunt vinden.

Kortom: met de Verwonderbox maak jij jouw hele huis in een handomdraai Christmas ready! Laat die feestdagen maar komen.

Win, win, win

Wil je kans maken op een Verwonderbox van Intratuin t.w.v. €150? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je nog veel meer toffe Christmas items van Intratuin.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 16 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: Intratuin, Louis Lemaire

Laatste nieuws

Zie ook