Olcay Gulsen legt uit: ‘Ik wil echt niet trouwen’

De presentatrice is zeker van haar zaak.

Lees ook

Olcay Gulsen en Ruud de Wild vormen samen een heus droomkoppel. De twee zijn nog altijd dolverliefd en delen hun avonturen regelmatig op Instagram. Of er binnenkort dan ook wedding bells gaan klinken? Als het aan Olcay ligt niet.

Quarantaine

De relatie tussen Olcay en Ruud werd de afgelopen periode enorm op de proef gesteld. De twee moesten na hun vakantie in Lissabon tien dagen in quarantaine. Een aantal weken later werd Olcay besmet met het coronavirus en moest het liefdeskoppel opnieuw in quarantaine.

“Opnieuw gingen we samen in quarantaine. Ik voelde me echt heel ziek. Vier dagen lang heb ik hoofdpijn gehad en veel griepverschijnselen. Paracetamol hielp gelukkig en verder zorgde Ruud heel goed voor me. Uiteindelijk was ik klachtenvrij, maar toen bleek Ruud besmet”, vertelt Olcay.

Geen jawoord

De twee zaten vervolgens voor een lange tijd op elkaars lip. “We hebben dus wekenlang niemand gezien. Alleen elkaar. En dan ben je ook nog eens ziek. Want we zijn beiden echt beroerd geweest. Het is zo’n naar virus”, gaat de presentatrice verder.

Ondanks deze lange periode in hetzelfde huis, zonder enige afleiding van buitenaf, hebben de twee zich goed vermaakt. Naar eigen zeggen is Olcay dolgelukkig en is ze ervan overtuigd dat de twee een mooie toekomst tegemoet gaan. Maar, dan wel zónder trouwring.

“Ik ben niet het type dat wil trouwen. Ik denk ook niet dat Ruud mij een aanzoek gaat doen. Ten eerste heb ik hem al gewaarschuwd dat ik daar niet op zit te wachten. Want ik wil echt niet trouwen. En Ruud is al twee keer getrouwd geweest. Dan kun je zeggen: drie keer is scheepsrecht, maar wij doen het zonder dat boterbriefje. Gelukkiger dan dit worden we toch niet.”

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook