doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia's adventskalender: 2x een set van Hugo Boss The Scent for Her + Hugo Boss The Scent for Him t.w.v. €219

Doe mee en win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Hugo Boss

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 2x een set van HUGO BOSS THE SCENT for Her + HUGO BOSS THE SCENT for Him t.w.v. €219.

Lekker ruiken

Lekker ruiken willen we allemaal. En hoe fijn is het als jij en je lover ook nog eens qua geur met elkaar matchen? Allebei de geuren van HUGO BOSS zijn onweerstaanbaar lekker en zorgen voor instant complimentjes.

BOSS THE SCENT for Her is hét verleidelijke parfum voor vrouwen. De geur is geïnspireerd door de kunst van het verleiden en door de onweerstaanbare aantrekkingskracht. De geur is opwindend dankzij de verleidelijke mix van honingzoete perzik, delicate fresia's en geroosterde cacaobonen, met een sensuele afrondende noot van betoverende osmanthusbloesem. De geur biedt een verslavende boost die de zintuigen prikkelt.

BOSS THE SCENT for Him is dé verleidingsgeur voor mannen. BOSS THE SCENT bevat namelijk een exclusief ingrediënt uit Afrika: Maninkafruit, een lustopwekkende geur die doet denken aan aardbeien en chocolade. Maar Maninka roept ook diepere gevoelens op, namelijk het conflict tussen verlangen en herinnering. De stoere basis van leer maakt van BOSS THE SCENT een krachtige, originele en onvergetelijke geur. Ooh la la!

Win, win, win!

Sta jij te popelen om deze set van HUGO BOSS te winnen? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je 'm gewoon zelf.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten!

Grazia's adventskalender: 2x een set van HUGO BOSS THE SCENT for Her + HUGO BOSS THE SCENT for Him t.w.v. €219.

Doe mee en win!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.