Grazia's adventskalender: 2x een Kobo Libra H2O inclusief hoesje + een maand abonnement voor Kobo Plus t.w.v. €228,98

Doe mee en win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kobo

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: Grazia's adventskalender: 2x een Kobo Libra H2O inclusief hoesje + een maand abonnement voor Kobo Plus t.w.v. €228,98.

Lezen maar

Sinds we in coronatijd zitten, lezen we meer dan ooit. En dat is goed! Want of je nu kiest voor een romantisch verhaal, een bloedstollende thriller of een autobiografie: het werkt rustgevend. En geef toe, dat kunnen we wel gebruiken in deze tijd.

Met de Kobo Libra H2O heb je altijd je favo boek bij je. Met deze moderne, waterdichte, lichtgewicht, 7-inch e-reader kan je met gemak 6 duizend(!) boeken overal mee naartoe nemen. Deze e-reader maakt lezen in bed the best thing ever. De knoppen op de e-reader zorgen er namelijk voor dat je gemakkelijk de pagina's van je boek met één hand kan omslaan.

Voordelen

De Kobo Libra beschikt over ComfortLight PRO-verlichting waarmee blauw licht wordt weggefilterd, zodat je je slaapritme niet in de war brengt. Daarnaast is-ie ook nog eens bestand tegen zon en water – oftewel: je neemt 'm zonder zorgen mee tijdens een zonnige dag aan het water.

Ook heeft Kobo in samenwerking met Bol.com het Kobo Plus abonnement. Hiermee krijg je toegang tot ruim 500 duizend ebooks en meer dan 23 duizend luisterboeken. Van internationale bestsellers, Nederlandse auteurs tot eigen Kobo Originals.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om al je boeken vanaf de Kobo Libra te lezen? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je 'm gewoon zelf.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten!

Grazia's adventskalender: 2x een Kobo Libra H2O inclusief hoesje + een maand abonnement voor Kobo Plus t.w.v. €228,98

Doe mee en win!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.