André showt opnieuw indrukwekkende transformatie

De Hazes-telg is niet uit de sportschool te slaan.

André Hazes is waarschijnlijk in de beste shape van zijn leven. Waar hij een paar jaar geleden nog naar de fles alcohol greep, houdt hij nu liever een set zware gewichten vast. De Hazes-telg is bijna elke dag in de sportschool te vinden, en dat is zeker te zien.

Transformatie

Op Instagram steekt de zanger niet onder stoelen of banken dat hij trots is op zijn lichaam. Regelmatig deelt hij filmpjes van zijn workouts. Te zien is dat hij 130kg wegdrukt alsof het niets is. Ook plaatst hij geregeld kiekjes van zijn afgetrainde lichaam.

Niet alleen heeft André inmiddels biceps waar je 'U' tegen zegt, ook zijn rug is beestachtig gespierd te noemen. Op Instagram plaatst hij een foto van zijn indrukwekkende transformatie. “Houd je back“, schrijft hij er grappend bij.

Training en doorzettingsvermogen

Andrés volgers zijn zwaar onder de indruk van zijn enorme bonk spieren. “Bizar”, reageert Bas Smit onder de foto. “Ik dacht serieus dat dit Photoshop was. Ongelofelijk knap stukje training en doorzettingsvermogen. Buiging hoor”, schrijft een andere volger. “Met je grote back“, grapt nog iemand.

Benieuwd naar die grote back van André? Bekijk 'm hieronder.

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws