Grazia’s adventskalender: 20x de Zuiver & Stralend Christmas Cracker Geschenkset van Paula’s Choice t.w.v. €22

Doe mee en maak kans!

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 20x de Zuiver & Stralend Christmas Cracker Geschenkset van Paula’s Choice t.w.v. €22!

Verwenmoment

In de winter is het geen overbodige luxe om je huid extra te verwennen met een goede, beschermende crème. Paula’s Choice weet als geen ander hoe belangrijk het is om je huid goed te verzorgen.

De Zuiver & Stralend Christmas Cracker Geschenkset bestaat dan ook uit twee mini’s die de huid beschermen en onzuiverheden tegengaan. Enne, dat is nog niet alles, want dankzij deze producten gaat je huid ook nog eens strale. Win-win!

Klein cadeautje, groots resultaat

In de Christmas Cracker Geschenkset zit de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant mini van 30 ml en de Defense Dagcrème SPF 30 van 15 ml verpakt.

De Skin Perfecting 2% BHA is niet voor niets de bestverkochte exfoliant van Paula’s Choice. Met dit product onthul namelijk je een egale, stralende huid. De milde, lichte vloeistof verwijdert dode huidcellen van het huidoppervlak en reinigt tot diep in de porie. Het resultaat? Jawel, een gladde huid die vrij is van onzuiverheden.

De hydraterende Defense Dagcrème met SPF 30 beschermt tegen UV, luchtvervuiling en blauw licht. Tegelijkertijd is het een echte huidopfrisser die een stralende gloed achterlaat. Klinkt goed!

Win, win, win

Wil je kans maken op de Zuiver & Stralend Christmas Cracker Geschenkset van Paula’s Choice? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de lucky winners.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten!

[mail-and-win title=”Grazia’s adventskalender: 20x de Zuiver & Stralend Christmas Cracker Geschenkset van Paula’s Choice t.w.v. €22″ description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%5D” ended_at=”12-12-2020″ terms=””]

*De feestelijke Christmas Cracker wordt los meegeleverd bij deze geschenkset. Houd er dus rekening mee dat je de verpakking zelf moet samenstellen. Instructies hiervoor zijn inbegrepen.

** Voorwaarden: deze actie loopt t/m 12 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws