doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia's adventskalender: 2x een Loafnest van Amazon Launchpad t.w.v. €169

Doe mee en win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Loafnest

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 2x een Loafnest van Amazon.nl t.w.v. €169.

Bak je eigen brood

Wat is er nu lekkerder dan de geur van versgebakken brood? Juist, versgebakken brood uit je eigen oven. Enne, zelfs voor de grootste keukenklunzen is het bakken van een eigen brood hartstikke mogelijk.

Shrivalli Bhat ontwikkelde samen met haar man Loafnest. Met Loafnest kun je elke dag zelf een brood bakken dat tasty én healthy is. Loafnest is also known as de makkelijkste, ambachtelijke broodbakset ter wereld. Niet zo gek, aangezien je het deeg niet met de hand hoeft te kneden.

“Niet iedereen heeft de tijd, het geduld of, belangrijker nog, de vaardigheden om zelf lekker brood te maken. De eenvoud van Loafnest biedt uitkomst. Alles wat je hoeft te doen is je ingrediënten mixen, ze in Loafnest gieten en Loafnest in de oven zetten", deelt Shrivalli. Easy does it!

Win, win, win!

Ruik jij de geur van versgebakken brood al en wil jij kans maken op de een Loafnest? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij één van de winnaars. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je 'm gewoon zelf.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten!

Grazia's adventskalender: 2x een Loafnest van Amazon.nl t.w.v. €169

Doe mee en win!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 29 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.