Winning Wednesday: 3x een Le Olive giftcard t.w.v. €50

Win, win, win!

Lees ook

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x een Le Olive giftcard t.w.v. €50 weg.

Me-time

Niets is zo fijn als een lange douchesessie, gevolgd door een uitgebreide skincare-routine om vervolgens op de bank te ploffen met een kop thee – en een flinke voorraad snacks. Dit alles doen we graag in comfy kleding. Enne, hoe fijn is het als je je naast comfy ook nog eens sexy kunt voelen in een personalised item?

Lena Cobelens zocht tijdens haar eerste zwangerschap in 2017 naar een gepersonaliseerde kimono. Tot haar verbazing vond ze niks en creëerde daarom vol passie haar eigen kimono onder de merknaam Le Olive. Het resultaat? Een simpel en toch vrouwelijk item van hoge kwaliteit mét een persoonlijke touch. Inmiddels worden de items van Le Olive met trots gedragen door mensen over de hele wereld. Zo zagen we onlangs Selling Sunset-ster Christine Quinn in een stunning kimono van Le Olive.

Le Olive

Le Olive is begonnen als bedrijf dat zich specialiseert in het personaliseren van kimono’s. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met verschillende andere night– en loungewear producten zoals badjassen, pyjama’s, slaapmaskers en mondmaskers. The best thing: alle items kunnen gepersonaliseerd worden. Leuk voor jezelf, maar ook héél leuk als cadeautje voor je bff, lover, moeder, buurvrouw of wie dan ook.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om jezelf in een gepersonaliseerde kimono, badjas of pyjama te hullen? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 3x een Le Olive giftcard t.w.v. €50 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 1 december. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Laatste nieuws

Zie ook