Grazia's adventskalender: 5x een giftset van Rosefield t.w.v. €107

Doe mee en win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Rosefield

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 5x een giftset van Rosefield t.w.v. €107.

Altijd op tijd

Hijs jij je regelmatig in een fancy outfit en laat je in zo'n geval je horloge even links liggen? Helaas passen sommige horloges nu eenmaal niet bij een chique outfit – hoe onhandig het ook is. Horlogedragers weten het als geen ander: zodra je 'm niet om hebt, kijk je continu naar een lege pols. Irritant!

Rosefield maakt horloges en sieraden die je elke dag opnieuw wil dragen. Door de minimalistische designs matchen deze sieraden en horloges óók bij iedere fancy outfit. Enne, jij kunt jezelf of iemand anders verwennen met een giftset van Rosefield. In deze set vind je een stoere schakelarmband en 'The Octagon' horloge met zwarte wijzerplaat en matchende leren band. Love it.

Win, win, win!

Wil je kans maken op een giftcard van Rosefield? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je nog veel meer toffe items!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten!

Grazia's adventskalender: 5x een giftset van Rosefield t.w.v. €107

Doe mee en win!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 28 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.