Love Islands Marit over Giuliano: ‘Ik heb drie weken op die gast gewacht’

Marit neemt in een interview op YouTube geen blad voor de mond.

Lees ook

Love Islands Marit ontwikkelde in haar tijd op Casa Amor een sterke band met Giuliano. Toch koos Giuliano voor Feline en liet hij Marit terugvliegen naar Nederland. En daar vindt Marit wel het een en ander van…

Klik met Giuliano

In een interview op het YouTube-kanaal van Levy Jansen vertelt Marit openhartig over haar liefdesavontuur. Naar eigen zeggen was de klik die zij met Giuliano had erg speciaal. Dit heeft ze dan ook in Casa Amor eerlijk aan hem verteld.

“Ik heb tegen Giuliano gezegd: 'Ik wacht op je in Nederland, zodra je terugkomt kunnen we kijken wat je wil en of we de klik verder gaan uitwerken'”, begint Marit. “Ik heb vervolgens drie weken op die gast gewacht.”

Roddels

Maar dat is niet alles. Marit begint al gauw over de roddel die destijds rondging over Feline. “Toen ze terugkwamen was er een roddel over Feline, dat zij een relatie met iemand zou hebben tijdens Love Island”, legt Marit uit. De brunette is vervolgens heel stellig en zegt: “Ik geloof die roddel.”

Naar eigen zeggen heeft Marit Giuliano gewaarschuwd. “Ik heb tegen hem gezegd: 'Kijk wel uit, want ik denk niet dat zij oprecht is met jou', en dat is ook wel gebleken. Een week later waren zij uit elkaar.”

Openhartig

Al met al vindt de Islander dat het liefdesavontuur niet helemaal is gelopen zoals ze had gewild. Zo biecht ze op dat ze nét niet genoeg tijd had om Giuliano beter te leren kennen. “Ik had een dag langer nodig gehad, en dan had hij voor mij gekozen. Dat weet ik 100 procent zeker. We hadden echt een bizar diepe band, maar we kenden elkaar nog niet zo lang.”

Ondanks de breuk tussen Feline en Giuliano is er niets opgebloeid tussen Marit en Giuliano. In een eerdere YouTube-video gaf Marit zelfs aan dat hij nooit op haar WhatsApp-berichtjes heeft gereageerd. Hmm…

Bron: YouTube (Levy Jansen) | Beeld: RTL | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook