Zien: Dave Roelvink plaatst lieve foto met vriendin Jazzlyn op Instagram

De dj is dolgelukkig met Jazzlyn.

Lees ook

Dave Roelvink is sinds de zomer weer terug bij zijn jeugdliefde Jazzlyn. De dj is dolgelukkig en deelt dan ook een zoet kiekje met zijn vriendin op Instagram.

Spelletjesavond

Spelletjesavonden lijken tegenwoordig populairder te zijn dan ooit. Jazzlyn en Dave waagden zich gisteren dan ook aan een potje Backgammon. Het lijkt er echter op dat Dave het niet helemaal naar zijn zin had. Zo deelt Dave beelden van een Backgammon-bord dat kapot is in zijn Instagram Stories.

“Je kunt gewoon echt niet tegen je verlies. Nu ligt het hele huis vol met steentjes”, hoor je Jazzlyn zeggen terwijl ze het bordspel bij elkaar raapt.

Foto

Dat Dave geen sportieve verliezer is, lijkt Jazzlyn voor lief te nemen. Zo plaatste Dave gisteren een lieve foto op Instagram waarop te zien is dat de twee erg gelukkig met elkaar zijn.

Jazzlynn en Dave hadden eerder al een relatie, maar die liep in 2015 op de klippen. Het koppel besloot in de zomer echter de liefde opnieuw een kans te geven. “Een gemeenschappelijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Die zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten”, deelde Dave met RTL Boulevard.

“Ik vind haar hartstikke leuk. Door op een andere manier naar iemand te kijken en er gewoon voor open te staan, kun je toch weer andere dingen gaan voelen. Dus dat is gebeurd en ik heb het heel leuk met haar.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook