Rennen naar de winkel: Monica Geuze en Danique Bossers lanceren vegan beautylijn

Geloof ons: je wil alle items aan je beautystash toevoegen.

Lees ook

Monica Geuze en bestie Danique Bossers zitten niet stil. De twee zijn co-owners van het sieraden- en kledingmerk MEAUXMEAUX. Enne, deze keer komen de twee niet met nieuwe accessoires of kledingitems. De bff's lanceren een heuse beautylijn.

MEAUXMEAUX BEAUTY

MEAUXMEAUX BEAUTY heeft de handen ineengeslagen met top professionals uit de internationale beautybranche om tot de meest amazing producten te komen. Het resultaat? Drie beautykits met producten voor het creëren van verschillende looks én een aantal losse beautyproducten.

Iedere beautykit bevat een zwarte volume mascara, liquid lipstick en highlighter. Iedere MEAUXMEAUX beautykit is verschillend qua kleur. Zo vind je lipsticks in de kleuren nude, red of gold.

Selfcare

Naast de beautykits lanceert het duo nog drie andere producten: een gezichtsmasker, een lipgloss, eye- en facebalm en een setting spray. Het gezichtsmasker was je er niet af, maar fungeert direct als een verzorgende primer die je als basis voor je look aanbrengt – win-win! Het gezichtsmasker en de settingspray zijn er in twee varianten: matte en glow.

Good to know: de gehele beautylijn is 100 procent vegan, niet op dieren getest en erg scherp geprijsd. Zo betaal je voor de beautykits 14,95 euro, voor de settingspray 12,95 euro en voor het leave on masker slechts 5,95 euro. Je scoort alle items vanaf vandaag bij Kruidvat.

Beeld: MEAUXMEAUX

Laatste nieuws

Zie ook