Singles opgelet: Ex on the Beach zoekt nieuwe deelnemers

MTV zoekt 'sexy singles' voor een gloednieuw seizoen.

Ben jij hartstikke single en toe aan wat zon, lust, drama of liefde? Dan kun je je vanaf nu opgeven voor een nieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Eén belangrijke eis: je moet in het bezit zijn van een aantal crazy exen.

Drama

Ondanks dat er in de voorgaande seizoenen van Ex on the Beach: Double Dutch flink wat liefde werd gevonden, werd er ook heel wat drama veroorzaakt. De singles kregen het om de haverklap met elkaar aan de stok.

Inmiddels zijn er plannen voor een nieuw seizoen en hierom deelt castingbureau Blue Circle Casting een bericht op Facebook. “Sexy singles gezocht”, begint het bericht. “Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland én België?”

Geef je op

Blue Circle Casting stoomt de geïnteresseerden alvast klaar voor de pittige tijd op het liefdeseiland. “Ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor MTV's: Ex on the Beach: Double Dutch en wie weet is jouw ex next!”

Singles die zich op willen geven mogen dus uit Nederland en België komen. Belangrijk detail: vertel aan zo min mogelijk mensen dat je meedoet aan het programma. Dit zal hoogstwaarschijnlijk alles te maken hebben met de exen die om de haverklap uit de zee rollen.

Ben jij ready voor dit hysterische liefdesavontuur? Je geeft je hier op.

Bron: Facebook | Beeld: MTV

Laatste nieuws