doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Komt er nog een vijfde seizoen van Stranger Things?

Déze acteurs zijn toegevoegd aan de cast van Stranger Things

Deze acht acteurs zullen ook te zien zijn in het vierde seizoen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Stranger Things

We moeten nog even geduld hebben tot het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix staat. De opnames van de serie liepen door het coronavirus namelijk vertraging op. Het lijkt er echter op dat het vierde seizoen het wachten waard is, want déze acteurs zijn toegevoegd aan de cast.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Cast

Netflix kondigde gisteren aan dat er maar liefst acht nieuwe acteurs aan de cast van Stranger Things zijn toegevoegd. Niemand minder dan Jamie Campbell Bower (The Mortall Instruments), Eduardo Franco (Booksmart) en Joseph Quinn (Les Misérables) hebben een rol in de serie bemachtigd. Robert Englund, Sherman Augustus, Mason Dye, Nikola Djuricko en Tom Wlaschiha zullen ook regelmatig in Stranger Things te zien zijn.

Uiteraard keren Millie Bobby Brown (Eleven), Gaten Matarazzo (Dustin), Finn Wolfhard (Mike), Caleb McLaughlin (Lucas) en Noah Schnapp (Will) ook weer terug in het vierde seizoen. We can't wait!

Opnames

Vorig jaar september maakte Netflix officieel bekend dat Stranger Things een vierde seizoen krijgt. De opnames van het vervolg zouden in maart eigenlijk al van start gaan, maar het coronavirus gooide roet in het eten.

Gelukkig konden de opnames in oktober dan toch echt beginnen. Het is nog niet bekend wanneer seizoen vier op Netflix te zien is. Stranger Things deelde eerder al wel een teaser van het vierde seizoen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');