doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zó reageerde Miranda Kerr op het babynieuws van Katy Perry en Orlando Bloom 

Dít vindt Miranda Kerr van Orlando Blooms verloofde Katy Perry

Het supermodel is blij dat Orlando iemand heeft gevonden die hem gelukkig maakt.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Miranda Kerr

Het lijkt erop dat Miranda Kerr en Katy Perry het goed met elkaar kunnen vinden. Zo deed het topmodel onlangs uit de doeken dat ze een goede, gezonde band heeft met haar ex-man Orlando Bloom en zijn verloofde Katy.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

"Ik ben dol op Katy"

Dat het huwelijk van Miranda en Orlando na drie jaar op de klippen liep, betekent niet dat ze elkaar niet kunnen luchten of zien. De twee, die samen de ouders zijn van zoon Flynn, gunnen elkaar het beste en gaan vriendelijk met elkaar om. Iets waar actrice Drew Barrymore veel bewondering voor heeft.

Miranda was gisteren virtueel te gast bij The Drew Barrymore Show. Daar kreeg ze van host Drew het compliment dat ze een fantastisch voorbeeld geeft van hoe exen met elkaar om kunnen gaan.

“Ik ben dol op Katy, en ik ben zo blij dat Orlando iemand heeft gevonden die hem gelukkig maakt. Dat Flynn ouders heeft die gelukkig zijn is uiteindelijk het allerbelangrijkste voor hem”, begint het model. “Ik ben zo dankbaar dat Orlando en Katy elkaar hebben gevonden en dat ik mijn fantastische echtgenoot (Evan Spiegel, red) heb gevonden. Het is fijn dat we allemaal respectvol met elkaar omgaan”, vervolgt ze.

Ex-man

Katy en Orlando werden in augustus de trotse ouders van Daisy Dove. Ook toen liet Miranda zich van haar beste kant zien. Zo feliciteerde ze Katy op Instagram al snel met de geboorte van haar dochter.

“Ik ben zo blij voor jullie. Ik kan niet wachten om haar te ontmoetten”, plaatste het model in de comments.

Orlando en Miranda gingen na een huwelijk van drie jaar in 2013 uit elkaar. Miranda hertrouwde in 2017 met Snapchat CEO Evan Spiegel. Met hem kreeg ze twee zoons: Hart en Myles. Orlando kreeg in 2016 een relatie met Katy. In 2019 vroeg The Pirates of the Caribbean-acteur de zangeres op Valentijnsdag ten huwelijk.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');