Zo gaat het nu met Kim Kardashians ex-man Kris Humphries

Kris was 72 dagen lang getrouwd met de realityster.

Lees ook

Het kwam uitgebreid aan bod in Keeping Up With The Kardashians: de bruiloft van Kim Kardashian en basketballer Kris Humphries. Na tweeënhalve maand kwamen de scheidingspapieren echter al op tafel. Hoe is het nu met Kris?

Moving fast

In 2010 kregen Kim en Kris een relatie en moving fast leek hun gezamenlijke motto te zijn. Binnen een jaar was het stel verloofd en negentig dagen nadat ze dat nieuws bekendmaakten, gaven ze elkaar het jawoord. Zus Khloé voelde al aankomen dat het huwelijk ook net zo snel weer voorbij zou zijn als dat het tot stand was gekomen en zou tijdens de ceremonie hebben gefluisterd “Ik geef hen zes maanden.”

Khloé kreeg geen gelijk: na 72 dagen was de koek al op en vroeg Kim een scheiding aan. Kris beschuldigde de realityster ervan dat ze alleen getrouwd waren voor de kijkcijfers. Ouch!

Donkere plek

De basketballer had het dan ook zwaar te verduren in de periode na de scheiding. In een open brief schreef hij dat hij ook op het veld uitgelachen werd, terwijl hij niet voor de fame met Kim in het huwelijksbootje was gestapt. “M’n hele leven wilde ik gewoon herinnerd worden als een geweldige atleet.” Door de realityserie werd hij echter vooral bekend als ‘de ex van Kim’. “Dat maakte me angstig, vooral in grote groepen. Je hebt het gevoel dat de hele wereld je haat, al weten ze niet waarom. Ze kennen je niet eens. Ze herkennen gewoon je gezicht en dan vinden ze wat van je”, liet hij jaren later weten aan The Player Tribune. Het jaar na de scheiding ging hij door een hel. “Ik bevond me op een erg donkere plek.”

Wel weet Kris dat de liefde tussen hem en Kim niet in scène was gezet. “Er is veel in dat wereldje dat niet helemaal echt is. Maar onze relatie was 100 percent real.”

Carrièreswitch

Kris stortte zich nog een paar jaar volledig op het basketballen, maar stopte vorig jaar met spelen. Hij ging terug naar zijn geboortedorp in Minnesota, waar hij werkt als makelaar. Ook bezit de voormalige atleet nu meerdere vestigingen van fastfoodketen Five Guys en health food-restaurant Crisp & Green.

Volgens US Weekly probeert de ex van Kim nu ‘zo ver mogelijk van de spotlights weg te blijven’ en is hij momenteel happy single. Insta-famous is de basketballer nog wel te noemen met zijn blauwe vinkje en duizenden volgers, maar veel updates deelt Kris niet.

Bron: Cosmopolitan, HLN | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook