Selling Sunset’s Chrishell doet boekje open over wat ze zoekt in een man

De real estate agent weet precies wat ze wil.

Lees ook

Na haar scheiding werd Chrishell Stause er al snel mee geconfronteerd dat ex Justin Hartley alweer met een ander datete. Pijnlijk, vond ze het toen. Maar ze laat zich er nu niet meer door van haar stuk brengen, the girl has moved on! En ze weet precies wat ze nu zoekt in een man.

Daten

Eerder liet de Selling Sunset-ster weten dat ze nog niet aan het daten was. Ze had het simpelweg te druk, met onder andere haar deelname aan het dansprogramma Dancing with the Stars. Inmiddels is het DWTS-avontuur over voor de makelaar en ze is ready to dip her toes in the dating pool.

Sterker nog, Chrishell zou best openstaan voor een datingshow. Eerder sprak de tv-ster al met de producers van The Bachelorette, maar daar is niets uitgekomen. “Ik weet niet wat de toekomst voor me in petto heeft, maar ik sta voor alles open”, vertelde ze aan de podcast Off The Vine.

Daarnaast hecht Chrishell ontzettend veel waarde aan elkaar trouw zijn in een relatie. “Als ik erachter zou komen dat iemand vreemd zou gaan, zou dat een deal breaker zijn. Ik hoef er dan ook niet meer over te praten, we hoeven dat gesprek dan niet te hebben.”

Roddels over affaire 

Dat Chrishell momenteel niet date, betekent niet dat de geruchtenmolen rondom haar liefdesleven even stopt met draaien. Onlangs speculeerden Amerikaanse paparazzi nog volop dat Chrishell een affaire zou hebben met haar Dancing with the Stars-partner Gleb Savchenko.

De geruchten werden in het leven geroepen nadat Gleb en zijn vrouw Elena Samodanova hun scheiding bekend maakten op Instagram. Elena verkondigde namelijk dat Gleb een scheve schaats had gereden en al snel daarna werd Chrishell bestempeld als homewrecker. Chrishell smoorde de roddel echter meteen in de kiem en ontkende de affaire.

Bron: Just Jared | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook