De Bachelorette’s Joey onthult hoe hij zijn vriendin heeft ontmoet

Hoe kennen de twee elkaar eigenlijk?

Lees ook

De Bachelorettes Joey Vanherle is in love. Hij bleef een lange tijd geheimzinnig over zijn nieuwe liefde, maar deelde gisteravond in zijn Instagram Stories een aantal details over zijn nieuwe vriendin.

Langeafstandsrelatie

Op Instagram Stories beantwoordde Joey gisteravond een groot aantal prangende vragen van zijn followers. Zo was een van zijn volgers benieuwd of zijn nieuwe liefde – net als Joey – ook uit Limburg komt. “Nee, uit de buurt van Groningen”, liet Joey weten.

De twee hebben dus een langeafstandsrelatie. Al gauw vraagt een volger wat Joey van deze afstand vindt. “Dat is een groot takke-eind”, laat hij weten.

Via via leren kennen

Volgers vragen zich vervolgens af hoe Joey zijn grote liefde heeft ontmoet, aangezien de twee niet bij elkaar in de buurt wonen. “Via via in contact gekomen. Het klikte gewoon heel goed. En ja, als het echt goed voelt, dan is afstand niet relevant.”

De twee zijn dus duidelijk dolgelukkig met elkaar. Maar hebben Joey en zijn nieuwe lover ook een kinderwens? “Wanneer de tijd rijp is, en alles in mijn leven het toelaat, dan wel.”

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook