doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia's adventskalender: 14x de Ted Baker Sweet Treat Polly Eau de Toilette 30 milliliter t.w.v. €30,29

Doe mee en win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ted Baker

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 14x de Ted Baker Sweet Treat Polly Eau de Toilette 30 ml t.w.v. €30,29.

Ted Baker Sweet Treat Polly

"Wat ruik je lekker", is stiekem toch wel een van de leukste complimenten die je kunt krijgen. Liefhebbers van een vrouwelijke, klassieke en zachte parfum kunnen hun hart ophalen. Want door de heerlijke geur van Ted Baker gaan die complimenten je sowieso om de oren vliegen. De Teds Sweet Treat parfums van Ted Baker zijn ontworpen voor vrouwen die houden van een verfijnde geur met persoonlijkheid en glamour.

Maak kennis met Polly: een volwassen, doch meisjesachtige geur voor iedere dag. "Polly is vaak te laat, maar ze is altijd het wachten waard. Alle ogen zijn op Polly gericht wanneer zij ergens binnenloopt. Ze laat een spoor van meisjesachtige charme en gebroken harten achter." Fruitig, met topnoten van mandarijn, rode bes en perzik. Met een hart vol jasmijn, kamperfoelie en pioenroos. O ja, én een vleugje barnsteen, vanille en witte muskus. Klinkt deze geur niet amazing?

Doe mee!

Ben jij een groot liefhebber van een vrouwelijke en klassieke parfum? Dan hebben wij goed nieuws. Wij geven namelijk 14x de Ted Baker Sweet Treat Polly Eau de Toilette 30 ml weg. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia's adventskalender: 14x de Ted Baker Sweet Treat Polly Eau de Toilette 30 ml t.w.v. €30,29

Doe mee en win!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 23 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.