doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Ex-man overleden Naya Rivera woont samen met haar zus om déze bijzondere reden

Ex-man Naya Rivera spant rechtzaak aan om déze reden

Er zijn nieuwe details over de verdrinking van de actrice aan het licht gekomen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ryan Dorsley en Naya Rivera

Ryan Dorsey, de ex-man van de omgekomen actrice Naya Rivera, spant een rechtSzaak aan. De verdrinking van Naya zou volgens hem te voorkomen zijn geweest.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Aansprakelijk

De trieste verdrinking van Glee-actrice Naya Rivera hield afgelopen zomer de hele mediawereld in zijn greep. De ex-man van Naya wil nu namens hun zoontje Josey een schadevergoeding ontvangen voor haar vroegtijdige overlijden. Hij stapt naar de rechtbank omdat de gemeente waarin de actrice overleed aansprakelijk zou zijn voor het tragische ongeval.

Veiligheidsnormen

De boot die Naya had gehuurd in de gemeente Ventura County zou namelijk niet voldoen aan de veiligheidsnormen. Hoewel het wettelijk verplicht is in de staat Californië om reddingsmateriaal aan boord te hebben – zoals een ladder en een reddingsboei – was dit volgens de aanklacht niet het geval op de desbetreffende boot.

Ook zou de gemeente niet genoeg veiligheidsmaatregelen hebben genomen rondom het meer waarin de actrice verdronk. Lake Piru kent sterkte stromingen die voor zwemmers gevaarlijk kunnen zijn, maar hiervoor worden bezoekers van het meer niet gewaarschuwd.

Zoon Josey

Josey, de vijfjarige zoon van Naya en Ryan, werd afgelopen juli slapend op een boot gevonden. Van zijn moeder was dagenlang geen spoor te bekennen. Later werd bekend dat de actrice verdronken was. Ryan voedt Josey nu samen op met Nickayla, de zus van Naya.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');