Grazia’s adventskalender: 4x een Georgia bralette en slip van Passionata t.w.v. €53,90

Doe mee en win!

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 4x een Georgia bralette en slip van Passionata t.w.v. €53,90.

Fijn gevoel

We moeten toegeven: het dragen van een mooie lingerieset kan veel goeds doen voor je dag. Je voelt je sexy en het geeft je zelfvertrouwen een boost. Nu is dit allemaal leuk en aardig, maar het moet wél lekker zitten. Jeukende slips en ingewikkelde kanten beha's, daar hebben we niet zo heel veel zin in.

Bij lingeriemerk Passionata draait het om leven in het nu. Het merk richt zich op een gevoel van vrijheid en eerlijkheid. Zo ontwierp Passionata de bralette uit de Georgia lijn, een bralette met foam cups en een kanten afwerking. De bijbehorende slip bestaat uit een zachte stof en heeft speelse kanten details op de zijkant. Oftewel: een stunning lingerieset waar je je écht goed in voelt. Love it!

Doe mee!

Kun jij niet wachten om jezelf in deze prachtige lingerieset te hijsen? Dan hebben wij goed nieuws. Wij geven namelijk 4x een Georgia bralette en slip van Passionata t.w.v. €53,90 weg. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

[mail-and-win title=”Grazia’s adventskalender: 4x een Georgia bralette en slip van Passionata t.w.v. €53,90″ description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%5D” ended_at=”24-12-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 24 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws