doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes werken samen aan geheim project

Nikkie de Jager opnieuw naar het ziekenhuis

Voor de tweede keer in korte tijd moet de make-up queen aan het infuus.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Nikkie de Jager

Nikkie de Jager aka NikkieTutorials kampt al langere tijd met gezondheidsproblemen. Vandaag is de beauty-ster opnieuw in het ziekenhuis om haar health struggles te lijf te gaan.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Here we go again

“Ik maak me klaar om naar het ziekenhuis te gaan”, vertelt Nikkie in haar Insta-stories. “Het is weer tijd voor een nieuw infuus tegen mijn aandoening. “De laatste keer was ook mijn eerste keer. Daarna ging het een week heel goed, maar in het weekend had ik een terugval. Ik hoop dat het deze keer nóg langer blijft werken.”

Niet veel later deelt Nikkie een selfie vanuit het ziekenhuisbed met daarbij de tekst 'Here we go again.'

Ontsteking

Afgelopen zomer deelde Nikkie dat ze al een hele tijd kampt met inflammatory bowel disease, een chronische ontsteking in het maag-darmkanaal. Hoewel er medicatie voor is, sloeg dit in eerste instantie onvoldoende aan.

Toen haar medicatie opgeschroefd moest worden, liet de YouTube-queen al weten "helemaal klaar te zijn met haar lichaam". Zo schreef ze: "Kan ik ergens een nieuwe krijgen? Waar zit de lokale lichamenwinkel?" Nikkie moet nu iedere twee weken een bezoekje aan het ziekenhuis brengen om de klachten te verlichten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');