doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia's adventskalender: 3x een shoppingvoucher van McArthurGlen Designer Outlet Roermond of Roosendaal t.w.v. €150

Doe mee en win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Designer Outlet

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 3x een shoppingvoucher van McArthurGlen Designer Outlet Roermond of Roosendaal t.w.v. €150.

Shoppen maar

De maand december draait om het kopen van cadeautjes. Is het niet voor jezelf, dan is het wel voor je lover, moeder, broer, opa of wie dan ook. Aangezien dit flink te voelen is in je portemonnee, is shoppen met korting wel zo fijn. En hoe fijn is het als je dan ook nog eens in één keer kunt slagen?

Bij de Designer Outlets in Roermond of Roosendaal vind je de meest fashionable cadeaus voor al je loved ones. Enne, je vindt hier een breed aanbod met tot wel 70 procent korting. Hoe fijn is dat?

Verschillende merken

Breng je een bezoekje aan Designer Outlet Roosendaal? Dan vind je hier merken als Manfield, Tommy Hilfiger Kids, NIKKIE, Calvin Klein en Lindt. Voor de sportievelingen vind je merken als Adidas, Nike en Puma. Dit en nog meer dan 100 andere merken vind je in Designer Outlet Roosendaal.

Van populaire designermerken als Burberry, Kenzo en Prada tot thuis- en lifestylemerken als UGG, Longchamp en Le Creuset; je vindt het bij Designer Outlet Roermond. Ook voor beauty lovers is er genoeg keus. Je vindt hier namelijk BABOR, The Cosmetics Company Store, L'Oréal Outlet, L'Occitane en The Body Shop.

Doe mee!

Sta jij te popelen om de mooiste items bij een van de Designer Outlets te scoren? Dan hebben wij goed nieuws. Wij geven namelijk 3x een shoppingvoucher t.w.v. 150 euro weg. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten!

Grazia's adventskalender: 3x een shoppingvoucher van McArthurGlen Designer Outlet Roermond of Roosendaal t.w.v. €150

Doe mee en win!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 22 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.