Ooh la la: Joan en Mert onthullen hun aantal bedpartners

De twee doen een boekje open over de tijd waarin ze nog single waren.

Lees ook

Love Islands Joan en Mert zijn na hun tijd in de villa nog altijd happily in love. In een nieuwe video op het YouTube-kanaal van RUMAG doen de twee een boekje open over de tijd waarin zij nog single waren.

Bedpartners

In de eerste afleveringen van Reality Check vraagt roddelkoning FawryNotSawry BN'ers het hemd van het lijf. Ook Joan en Mert werden aan de tand gevoeld en moesten antwoord geven op de vraag: “Hoeveel bedpartners hebben jullie gehad?”

Joan geeft als eerste antwoord en laat weten dat haar bedpartners op twee handen te tellen zijn. Al gauw gaat Fawry door naar Mert. “Maximaal zeven”, laat de Islander weten.

Netjes

“Jongens, dat is helemaal netjes, toch?”, reageert Fawry. Waarna Joan het duidelijk met hem eens is. Echter, Mert kijk er op een hele andere manier naar. “Als het leuk is, is het leuk, maar ik wilde vaak iets serieus opbouwen met een meisje”, begint de Islander.

“Het is nooit echt gelukt, omdat ze mij nooit vertrouwden, denk ik. Door mijn uiterlijk en wat ik doe in mijn leven.” Nou Mert, die serieuze relatie lijk je door Love Island wel gevonden te hebben. Onlangs biechtte de Islander namelijk in een interview met De Stentor op dat hij dolgelukkig is met Joan.

“Ik keek altijd naar het uiterlijk. Ik was nog nooit verliefd geweest en wist niet zo goed hoe ik daar mee om moest gaan (…) Joan heeft het allemaal. Een meid met klasse. Ik besef nu alleen wel dat inhoud ook belangrijk is. Joan is heel sociaal, eerlijk en spontaan. Dat vind ik heel belangrijk, ben ik achter gekomen”, aldus Mert.

Beeld: RTL | Video: YouTube (RUMAG)

Laatste nieuws

Zie ook