Love Islands Joan en Mert openhartig over kinderwens in Q&A

De twee beantwoorden prangende vragen van hun followers in hun nieuwste YouTube-video.

Joan en Mert zweven nog steeds op cloud nine na hun deelname aan Love Island. De love birds zijn dolgelukkig samen en denken dan ook al na over hun toekomst. Zo doen de twee in een Q&A onder andere een boekje open over hun kinderwens…

Vragen

In de nieuwste video op het YouTube-kanaal van Joan en Mert beantwoorden de twee een aantal prangende vragen van hun followers. Het lijkt erop dat hun fans niet bang zijn om brutale vragen te stellen. “Wat zou je doen als Joan vertelt dat ze zwanger is”, leest Mert voor.

“Aan de ene kant zou ik het wel leuk vinden”, deelt de Islander, maar hij vervolgt dat hij zichzelf nu toch nog wat te jong vindt. “Maar eerlijk, op deze leeftijd? Ik zou er gewoon mee leven, en het accepteren. Ik zou het kind opvoeden als een echte vader.”

“Maar nu nog ff geen kinderen, hoor”, vult Joan aan.

Leeftijd

Hiermee is de kous nog niet af, want al snel krijgen de twee de vraag op welke leeftijd ze kinderen willen. “Ik zei altijd op mijn 33ste, ik ben nu 25”, deelt Joan. Het lijkt er echter op dat Mert dat nog veel te lang vindt duren. “Nee, niet zo laat man!” Joan geeft vervolgens aan dat ze er wel voor openstaat om eerder moeder te worden. “Maar dat zei ik toen ik nog vrijgezel was. Dus nu ben je wat meer aan het nadenken over de toekomst.”

“Stel dat je over drie jaar een kind zou krijgen?”, vraagt Mert. “Dan ben je nog wel jong. Dan ben je 23 jaar. Maar ik zie jou wel jong vader worden”, vervolgt Joan. De dj geeft aan dat ze eerst een huis wil hebben met Mert voordat ze moeder wil worden.

Benieuwd naar de hele Q&A? Je bekijkt het hieronder!

https://youtube.com/watch?v=yVNGuFOJcbI

Beeld: RTL | Video: YouTube

Laatste nieuws