Onthuld: dít vindt prinses Laurentien van het socialemediagebruik van Eloise

Wat vinden de royal parents eigenlijk van Eloise’s TikTok-filmpjes en Instagramfoto’s?

Lees ook

Eloise van Oranje is binnen no time uitgegroeid tot een heuse gravinfluencer De dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn steelt regelmatig de show op Instagram en TikTok, maar wat vinden haar ouders daar eigenlijk van?

Viral alert

Afgelopen weekend ging een TikTok-filmpje van Eloise viral. In de video – die inmiddels verwijderd is – showden Laurentien en Constantijn hun dansmoves.

De beelden gaan nog wel rond op Twitter, iets waar de broer van koning Willem-Alexander niet bepaald om staat te springen. “Dochters en social media… zucht”, reageerde Constantijn in een tweet. Maar wat vinden de ouders van de gravinfluencer nou echt van Eloise’s socialmediagebruik?

“Kijk hoe vrolijk ze is”

Laurentien was woensdagavond te gast in het praatprogramma Beau op RTL 4. Daar deed de prinses een boekje open over het socialmediagebruik van haar dochter. Laurentien geeft aan dat Eloise grotendeels zelf kan bepalen wat ze plaatst op TikTok en Instagram. “Natuurlijk zijn wij er om haar dingen in te fluisteren, maar we hebben ook het vertrouwen in haar”, vertelt ze.

“Het belangrijkste is dat zij zichzelf blijft en stevig in haar schoenen staat. Ze is achttien jaar en een volwassen jonge vrouw”, vervolgt Laurentien. “Het leven is een leerproces, ook voor haar. Kijk hoe vrolijk ze is, ze viert het leven. Het belangrijkste is die authenticiteit. En dat gaat goed.”

Laten meeslepen

Talkshow host Beau begint – uiteraard – ook over het viral TikTok-filmpje, dat snel weer offline ging. Eloise verwijderde dit filmpje op eigen initiatief, maar de precieze reden daarvoor geeft Laurentien niet. Het lijkt erop dat de prins en prinses zich lieten meeslepen in het enthousiasme van hun dochter.

“Zoiets. Dat is natuurlijk het interessante aan social media. Als dit je leven is, kijk je daar op een andere manier naar. Zij leert ons ook weer op een heel andere manier in de moderne tijd te kijken naar social media.” Aha!

Bron: Beau, Telegraaf | Beeld: Videostill, BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook