Channah en Quentin onthullen bijzondere naam van pasgeboren dochter

Wat een prachtige naam!

Lees ook

Channah en Quentin maakten vorige week bekend dat ze de trotse ouders zijn geworden van een dochter. Het stel hield de naam van hun new born echter nog even geheim. In een nieuwe aflevering van Familie Koerten onthullen de Temptation Island-sterren dan ein-de-lijk de naam van hun kindje.

Oeps…

Channah en Quentin hebben finally de naam van hun new born dochter bekend gemaakt. Hoewel, lezers van de plaatselijke krant in Beverwijk konden de naam al eerder lezen. “Quin en ik hebben berichtjes gekregen over de naam; die staat vandaag in de krant.”

Channah vervolgt dat hun dochters naam per ongeluk al in de krant stond, nadat Quentin hun dochters naam had aangegeven bij de gemeente.

Naam

Enfin, het meisje heet Rumi Rainbow Chiara Faith. Even leek het erop dat de ouders het niet eens konden worden over de naam van hun dochter. Zo deelde Quentin eerder al in een vlog dat hij en Channah hun dochter allebei een andere voornaam wilden geven.

“Ik had dus een naam met een R, Rumi, en toen dacht ik: de tweede naam moet dan ook met een R, want dat heeft Tiger ook. Maar je zegt gewoon: Rumi”, licht de moeder toe. Toch lijkt Quentin het hier niet helemaal mee eens te zijn. “Ik vind het aan elkaar leuker klinken.”

Enne, daar wringt ook meteen schoen. “Quen heeft de naam nu aangegeven als één naam. Maar eigenlijk, officieel, is het gewoon Rumi. En dan tweede naam Rainbow. Maar ja, officieel dus niet meer”, verzucht Channah. Aiiii.

Beeld: Familie Koerten, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook