Vergeet de chocoladeletter: er is nu een kroketvariant

De letter van croquet is in verschillende varianten te verkrijgen.

Lees ook

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in ons land. Met een beetje geluk betekent dat, dat er binnenkort een letter in jouw schoen belandt. Maar ben je niet zo gek op die letter van banket? Scoor dan een letter van kroket.

Hartige letter

Sinterklaaslekkernijen stillen de zoete trek altijd goed, maar wat nu als je zin hebt in een hartige hap? Dan blijft er niet zoveel over. Of correctie: bleef. Vanaf nu kun je namelijk ook een hartige letter oppeuzelen.

Vorige jaar kwam de Croquetten Boutique al met de letter van croquet op de proppen en ook dit jaar kunnen we hier weer van genieten, want de letters zijn weer te bestellen. Ook heeft de boetiek voor ieder wat wils, zo kunnen vleesliefhebbers een letter van croquet krijgen met draadjesvlees en kalfsvlees, kunnen de vegetariërs de kaaskroketletter verslinden en kunnen de vegans onder ons hun tanden in de paddenstoel & truffelkroketletter zetten.

Wil je de letter van croquet bemachtigen? Op de website Croquetten Boutique is de chique sinterklaashap verkrijgbaar voor €6,95 per stuk.

Beeld: Croquetten Boutique

Laatste nieuws

Zie ook