On trend en betaalbaar: interieuritems shop je bij déze webshop

Wedden dat je huis hier nóg gezelliger door wordt?

Lees ook

Interieurliefhebbers opgelet! Bij dutch home label scoor je de allerleukste interieuritems. Enne, kun je niet kiezen tussen al het pracht en praal? Wij zetten de allerleukste producten voor je op een rij.

Hanglampen

Wist je dat je met hanglampen heel gemakkelijk een knus huis kan creëren? Naast dat de hanglampen licht geven, breken ze de ruimte. Hierdoor lijkt de ruimte al gauw een stuk gezelliger. Kies voor een hanglamp van glas, rotan of metaal. Daarnaast kun je ook kiezen voor een (gouden) pendellamp – een echte eyecatcher dankzij het sierlijke LED kool spiraal. Tip: hang meerdere lampen naast elkaar voor een speels effect.

Wandplanken en wijnrekken

Deze donkere dagen vragen om wat extra vreugde. En daar past een goedgevuld wijnrek maar al te goed bij. Heb jij voldoende bergruimte voor al je flessen wijn? Een wandplank of een wijnrek is niet alleen functioneel, maar fungeert ook als een echte eyecatcher in huis. Genoeg redenen om weer wat extra wijnflessen in te slaan!

Handgemaakte lampenkappen

Dit jaar zien we ze steeds vaker terugkomen: lampenkappen in allerlei heerlijke kleuren en prints. In 2021 neemt deze trend nogmaals een flinke spurt. We konden dit jaar niet veel op reis, dus halen we wereldse kleuren en prints in huis. Het jaar 2021 wordt het jaar van de printjes, designs en wereldse kleuren. En dat zien we terug in de lampenkappen.

Nog leuker: de lampenkappen van dutch home label worden in een Nederlands atelier met de hand gemaakt. Een ontzettend gaaf en on trend item die het ook erg goed doet als cadeau voor een andere interieurliefhebber!

Laatste nieuws

Zie ook