Daar is-ie dan: dít is de trailer van de allereerste Nederlandse Netflix-kersfilm


De Familie Claus staat binnenkort al op de streamingdienst!

Lees ook

Christmas is coming, en dat betekent dat feel good kerstfilms in groten getale op diverse streamingdiensten komen te staan. Binnenkort verschijnt ook eindelijk de allereerste Nederlandstalige kerstfilm op Netflix. Enne, de streamingdienst gaf vandaag alvast een voorproefje van De Familie Claus.

Trailer

Netflix plaatste vandaag de eerste trailer van de Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus op YouTube. De Familie Claus draait om Jules Claus, die niks heeft met de mooiste tijd van het jaar. Helemaal na het overlijden van zijn vader vorig jaar kan kerst hem gestolen worden.

Jules brengt graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Op een dag vindt de jongen een magische sneeuwbol die hem naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens een van zijn avonturen komt Jules erachter dat niemand minder dan zijn eigen opa de kerstman is. Als Jules’ grootvader zijn been breekt, besluit de jongen de enige echte kerstman te helpen. Dat belooft veel goeds!

Sterrencast

In de film komen vele bekende Nederlanders en Vlamingen voorbij. Zo wisten onder anderen Bracha van Doesburgh, Josje Huisman, Renée Stoutendijk, Eva van der Gucht, Carly Wijs en Wim Willaert een rol te scoren in de kerstfilm.

Benieuwd naar de eerste beelden? Bekijk de trailer hieronder. De Familie Claus staat vanaf 7 december op Netflix.

Beeld: Netflix | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook