Throwback: zo zag Samantha de Jong er vroeger uit

Vind jij dat ze veel veranderd is?

Lees ook

Het is al meer dan tien jaar geleden sinds de eerste aflevering van Oh Oh Cherso op televisie verscheen. Samantha de Jong, die in de realityshow de bijnaam ‘Barbie’ kreeg, zag er destijds heel anders uit dan vandaag de dag. Tijd voor een throwback!

Reality-tv

Na Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol volgde nog een hele reeks realityshows met Samantha in de hoofdrol, waarin ze van haar bruiloft tot haar scheiding werd gevolgd. Inmiddels heeft de blondine reality-tv gelaten voor wat het is, en besloot ze uit de schijnwerpers te stappen.

Vanwege de shocking gebeurtenissen die Samantha in de afgelopen periode heeft doorstaan, verscheen ze echter veel in de media. Samantha deelt op Instagram veel over haar persoonlijke leven, waardoor volgers van de blondine op de hoogte blijven over alle ups and downs in haar leven.

Zo verloor ze onlangs haar grote liefde Gelmore, die plotseling aan een hartstilstand overleed. Nog geen drie weken later verscheen Samantha dolverliefd op Instagram. Ze deelde een intieme foto samen met haar nieuwe liefde en haalde flink uit naar haar volgers die commentaar leverden.

Transformatie

Samantha dankt haar bekendheid nog altijd aan haar deelname aan Oh Oh Cherso. Dit is inmiddels al flink wat jaren geleden en in de tussentijd is de blondine enorm veranderd. In 2011 zag de toen 23-jarige Samantha er namelijk heel anders uit. De realityster heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze hier en daar de plastische chirurg zijn werk heeft laten doen.

Toch is ze niet geheel onherkenbaar: de platinablonde lokken, grote oorbellen en make-up zijn dingen waar ze nog steeds dol op is. Benieuwd hoe de blondine eruit zag toen ze nét bekend werd?

Samantha in 2011

Samantha de Jong in 2011

Beeld: Brunopress / Get in the picture

Laatste nieuws

Zie ook