Lily Collins over huwelijksaanzoek: ‘Ik wist niet dat dit eraan zat te komen’

De Emily in Paris-actrice is dolgelukkig met verloofde Charlie McDowell.

Het lijkt erop dat Lily Collins privé en career wise niks te klagen heeft. Zo is de actrice binnenkort te zien in de Netflix-film Mank, krijgt Emily in Paris officieel een tweede seizoen én verloofde ze zich onlangs met regisseur Charlie McDowell. Enne, het laatstgenoemde kwam voor Lily als een grote verrassing.

Verloving

Lily verloofde zich eind september met haar grote liefde Charlie. Aan Grazia vertelt de actrice dat het huwelijksaanzoek als een verrassing kwam. “Vanaf het moment dat we begonnen met daten, wist ik al dat ik met hem wilde trouwen. Maar ik wist niet dat dit eraan zat te komen.”

“Ik ben heel, heel gelukkig. Hij is gewoon een fantastisch mens; hij begrijpt me volledig en we halen het beste in elkaar naar boven. Dus ja, ik kijk er enorm naar uit om met hem te trouwen.”

Emily in Paris

Het moge duidelijk zijn dat Lily niets te klagen heeft over haar liefdesleven. Het tegenovergestelde geldt echter voor haar Emily in Paris-personage. Zo had Emily in seizoen één overduidelijk een klik met de Franse Gabriel, maar bleek de chef-kok al een vriendin te hebben.

Netflix maakte onlangs officieel bekend dat Emily in Paris een tweede seizoen krijgt. Zal er dan toch een romance opbloeien tussen Gabriel en Emily? To be continued…

Bron: Grazia (Interview: Daniëlle Kool) | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws