Heftig: Fred van Leer vanochtend overvallen in eigen woning

De stylist vertelt op Instagram zelf wat er is gebeurd.

Lees ook

Het zit Fred van Leer niet mee. De presentator is woensdagochtend in zijn eigen woning in Rotterdam op brute wijze overvallen. Dat vreselijke nieuws deelt hij in een video op Instagram.

Klappen

Rond 7.45 uur belden twee mannen bij Fred aan. Zij deden zich voor als medewerkers van PostNL en wilden de stylist een pakketje overhandigen. Toen hij opendeed, is hij bedreigd met een vuurwapen. “Media meldden dat ik klappen heb gekregen. Dat is niet waar. Wie wel klappen hebben gekregen? Die gasten die beneden bij mijn trap lagen”, vertelt Fred in de video.

De presentator deelt dat hij een gekneusde rib heeft overgehouden aan de overval. Het lijkt er echter niet op dat de overvallers buit hebben gemaakt. Fred begint zijn video op Instagram namelijk heel duidelijk: “Ze hebben getrácht mij te overvallen.”

Jacht op de overvallers

De politie heeft de overvallers nog niet te pakken. De mannen droegen beiden een PostNL-outfit. Een van de overvallers heeft kort zwart haar. “De ander had een pruik op. Een heel lelijke, by the way“, vertelt Fred. De politie heeft in de buurt van de woning een vuurwapen gevonden, dat nu verder wordt onderzocht. Tevens deden agenten uitgebreid sporenonderzoek in en rondom de woning.

Fred vertelt in de video dat hij onderweg is om aangifte te doen van de overval. “Het komt goed. Ik voel me sterk. Ik voel me sterk door jullie”, laat hij weten. “Ik maak dit filmpje, omdat ik wil dat jullie mijn verhaal horen.” Tot slot heeft hij nog een belangrijke boodschap voor zijn volgers: “Kijk goed als je de deur opendoet.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook