doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zo ziet de knappe broer van Sylvie Meis eruit

Déze celeb is uitgeroepen tot meest sexy man van 2020

Deze knapperd kreeg de titel 'Sexiest Man Alive'.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Michael B Jordan

Onlangs deelde het Amerikaanse tijdschrift People de jaarlijkse Sexiest Man Alive-titel uit. Enne, we zijn het behoorlijk eens met de winnaar. Niemand minder dan de handsome Michael B. Jordan gaat er namelijk met de winst vandoor.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Michael B. Jordan

Hij is knap, lang, heeft een heerlijke smile en zit om een bezoekje aan de sportschool niet verlegen. Michael is – naast ontzettend knap – acteur en speelde in films als Black Panther, Just Mercy, Fantastic Four, That Awkward Moment en Creed 2.

Aan People laat Jordan weten dat hij zich erg vereerd voelt. "Het is een cool gevoel”, vertelt hij in het Amerikaanse tijdschrift. "Het is iets waar veel mensen een mening over hebben. Mensen maakten weleens grappen tegen mij van. 'Mike, dit is het ene ding dat je waarschijnlijk niet gaat krijgen', dus het voelt goed. Het is een goede club om deel van uit te maken.”

John Legend

Michael stoot met zijn titel de handsome John Legend van zijn troon. John sleepte vorig jaar de titel van Sexiest Man Alive in de wacht. De zanger vindt het echter niet erg om de titel aan een ander over te dragen. In het tijdschrift vertelt hij: "Ik vond de hele ervaring erg leuk en heb geprobeerd er veel plezier van te beleven, maar ik ben er helemaal klaar voor om deze titel af te staan."

Hoe dan ook: wij vinden Michael óók een enorm knappe man. Daarom zetten we zijn mooiste Insta-kiekjes voor je op een rij. Enjoy.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');