Molloten zijn erover uit: déze GTST-ster doet volgens hen mee aan WIDM 

En honestly, wij zien het wel zitten.

Lees ook

Molloten staan bekend om de wildste theorieën rondom Wie is de Mol?, maar we moeten het ze nageven: deze is erg plausibel. Volgens hen zou namelijk niemand minder dan GTST-acteur Erik de Vogel meedoen aan het 21ste seizoen van het populaire programma.

Erik de Vogel

Goede Tijden-fan of niet: het kan je bijna niet zijn ontgaan dat acteur Erik de Vogel – die in GTST de rol van Ludo Sanders vertolkt – zijn gezicht al geruime tijd niet meer in Meerdijk heeft laten zien. Dus, wat gebeurt er als een acteur al enige tijd niet meer in een soap te zien is? Ding, ding, ding. Dan is-ie vaak bezig met een ander project.

Speculaties

Het gebeurt natuurlijk weleens vaker dat een acteur een tijdje niet in een soap te zien is, maar ook anderen vermoeden dat de iconische Meerdijker weleens mee zou kunnen doen aan het AVROTROS-programma. Zo viel de naam van de acteur vorige week al tijdens enkele radioprogramma's. Dat Wie is de Mol Hints NL nu een duit in het zakje doet, is voor velen bevestiging dat Erik inderdaad meedoet aan het programma.

Who knows! Nog een paar zaterdagen to go en we kunnen weer genieten van het televisieprogramma.

Bron: Instagram | Beeld: GTST

Laatste nieuws

Zie ook