Ryan Reynolds voor het eerst openhartig over vaderschap

Samen met Blake Lively heeft Ryan drie dochters.

Lees ook

Hoe vindt Ryan Reynolds het om vader te zijn van drie meisjes en hoe doet Blake Lively het als moeder? De acteur geeft een uniek inkijkje in zijn gezinsleven.

Drie dochters

Het huwelijk tussen Ryan en Gossip Girl’s Blake kun je gerust celebrity couple goals noemen. Ze nemen elkaar keer op keer in de maling op social media, maken inside jokes terwijl alle camera’s op hen gericht zijn, staan niet met relationship drama in de roddelbladen en weten hun kinderen weg te houden van de paparazzi (maar eerlijk is eerlijk, ook dit dream couple heeft weleens een misstap begaan).

Blake en Ryan hebben samen drie dochters: James (5), Inez (4) en Betty (1). Niet vaak vertelt Ryan over het vaderschap, maar in een interview met Acces Hollywood is hij bijzonder openhartig. Zo laat hij weten hoe het is om vader te zijn van alleen maar dochters.

Nooit verwacht

“Ik vind het fantastisch om vader te zijn van meisjes. Ik heb drie dochters, iets wat ik me in geen miljoen jaar voor had kunnen voorstellen. Ik kom uit een gezin met alleen maar jongens. Ik heb drie oudere broers en ik ben de jongste. Drie dochters hebben is een heel bijzondere ervaring en ik geniet van iedere seconde.”

De acteur spreekt ook vol bewondering over Blake en zijn dochters: “Als er iets geks of engs zou gebeuren in mijn leven, zijn zij de eerste mensen op wie ik kan steunen, want ze hebben wijsheid en kracht en blijven kalm tijdens de storm. Ze hebben moed tijdens de storm.”

Aanwezige vader

Hoe ziet het gezinsleven eruit als zowel papa als mama regelmatig op de filmset staat? Voor Ryan is het vooral belangrijk om zo vaak mogelijk aanwezig te zijn. “Ik probeer er zo veel te zijn als ik kan. Het is niet zo dat mijn vrouw en ik apart van elkaar films opnemen, we gaan gewoon allemaal samen.”

Volgens hem is dat ook de beste manier om een ultimate girl dad te zijn. “Ik denk dat dat het beste is, dat we nooit een lange tijd van elkaar weg zijn. Ik kan heel veel tijd doorbrengen met mijn dochters.” Lief!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook