Zo zag Estavana Polman er vroeger uit

Ook op deze kiekjes uit de oude doos was ze al hartstikke knap.

Estavana Polman kwam in 2016 in the picture als liefje van oud-voetballer Rafael van der Vaart, maar daarvoor was ze natuurlijk al jaren bekend in de sportwereld. De handbalster is nog maar 28 jaar jong, maar ze speelt al tien jaar in het Nederlands handbalteam. Hoog tijd dus voor een duik in de oude doos!

Sportcarrière

Estavana heeft al een flinke sportcarrière achter de boeg. Ze begon haar handbalcarrière bij AAC 1899 in haar geboorteplaats Arnhem. In 2010 debuteerde ze in het Nederlands handbalteam, waarmee ze vorig jaar het wereldkampioenschap won.

Inmiddels speelt Estavana alweer zeven jaar bij de club Team Esjberg in de Damehåndboldligaen, een van de topclubs in de Deense handbalcompetitie. In 2016 werd de blondine kampioen met Team Esjberg.

Estavana en Rafael

Estavana heeft al vier jaar een relatie met Rafael. In juni 2017 verwelkomden ze hun eerste kindje samen, dochter Jesslynn. Inmiddels is Rafaels zoon Damián gezellig bij hun ingetrokken. De jongen emigreerde naar Scandinavië om daar zijn voetbaldroom na te jagen. Iets waar Rafael hem – als ex-profvoetballer – goed in kan begeleiden.

Dit was natuurlijk erg lastig voor Damiáns moeder Sylvie Meis. La Meis had het onwijs zwaar met het besluit en moest naar eigen zeggen een week lang huilen. Gelukkig koestert ze geen wrok tegen Rafael en zijn girlfriend. Sterker nog: laatst sprak ze nog vol lof over Estavana: “Zij is een superwoman. Die vrouw is een fucking machine en I love it.

Throwback

Daar zijn wij het zeker mee eens! Daarom vonden wij het hoog tijd om eens de oude doos in te duiken en te kijken wat voor oude kiekjes wij van Estavana konden vinden. Dat leverde ons deze pareltjes op van een paar jaar geleden.

Wij moeten eerlijk zeggen: veel veranderd is ze niet! Ook toen was ze al very knap. Bekijk de foto's hieronder.

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws