Nog meer datingdrama: MTV lanceert Celeb Ex in the City

Bereid je voor op nog meer exen.

Lees ook

Goed nieuws voor alle liefhebbers van de hysterische tv-show Ex On The Beach. MTV lanceert een nieuwe editie in een totaal andere setting, namelijk Celeb Ex in the City.

Van strand naar restaurant

Het datingprogramma Ex On The Beach vindt ieder seizoen plaats op een zonovergoten bestemming, waar menig single de hele dag kan flaneren in de meest kleine bikini's of gekleurde zwembroeken. Heerlijk, maar tijdens coronatijd ging dat even niet. MTV bedacht hierom een geheel nieuw concept en verplaatste het daten van het strand naar een luxe restaurant.

In Celeb Ex in the City gaan iedere aflevering twee bekende celebs op blind date in een restaurant in het hart van Londen. De dates worden echter continu onderbroken door verrassingsbezoeken van beruchte exen.

Oude bekenden

In de show zien we flink wat bekende MTV-sterren, waaronder Calum Best en Michael Griffiths, en nieuwe bekende gezichten zoals Charlie King, Megan Barton Hanson, Jon Clarke, Gothy Kendoll, Liam Gatsby, Malique Thompson Dwyer, Amelle Berrabah, Amy Hart, Jess Gale, Aisleyne Horgan Wallace en nog veel meer.

Kortom: er lijkt flink wat drama aan te komen. Enne, we hoeven niet heel lang meer te wachten. De show is namelijk vanaf 8 december wereldwijd te zien op de kanalen van MTV. Wil je de serie op tv bekijken? Dan kan dat vanaf zondag 3 januari om 20.30 uur op MTV in Nederland en België. We can't wait.

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook