Love Islands Raphaella laat zich uit over breuk tussen Mattheüs en Jaimy

De Islander laat weten of zij nu samen is met Mattheüs.

Lees ook

Onlangs maakte Love Islands Mattheüs bekend dat hij en Jaimy uit elkaar zijn. Al gauw speculeerden fans erop los en gaan er geruchten rond dat Mattheüs weer samen is met Raphaella. Maar is dat ook echt zo?

“Happy single”

Via Instagram Stories wil Raphaella de lucht klaren. Ze laat weten dat deze geruchten helemaal niet kloppen. “Zoals iedereen wel weet is het uit tussen Matthy en Jaimy. Ik heb daar heel veel berichten over gekregen. Ik wil nu iedereen duidelijkheid geven: er is niets tussen Matthy en mij.”

De Islander vervolgt haar bericht door te vertellen dat ze juist hartstikke vrijgezel is, en niets te maken heeft met deze breuk. “De breuk is niet voor mij of door mij. Ik ben gewoon happy single en living my best life.”

Mattheüs en Jaimy

Mattheüs maakte afgelopen weekend op zijn YouTube-kanaal bekend dat zijn relatie met Jaimy op de klippen is gelopen. “Ik heb vaak gelezen en gehoord dat onze relatie nooit zou gaan werken. Ik heb daar zelf nooit aan getwijfeld; we wilden het tegendeel bewijzen aan iedereen”, liet Mattheüs weten. “Op dat moment voelde het goed aan, daar kon niets of niemand verandering in brengen.”

Toch liep deze relatie op de klippen. “We hebben ons best gedaan om het te laten werken, maar uiteindelijk hebben we samen besloten om er een punt achter te zetten.” De Islander liet weten dat de levensstijlen van de twee niet bij elkaar passen. “We kunnen elkaar niet geven wat we beiden willen. We hebben ups en downs gehad. Helaas gaven de downs de doorslag. Ik had het graag anders gezien, maar het is nu eenmaal zo.”

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook