Hebben: vanaf déze datum shop je Sylvie Meis’ budget lingerielijn bij Aldi

Sylvie showt de stunning collectie stuk voor stuk op Instagram.

Lees ook

Sylvie Meis is een heuse fitgirl en showt regelmatige haar afgetrainde lijf op Instagram. We vinden het dan ook niet gek dat de presentatrice met een eigen lingerielijn op de proppen komt. En geloof ons: je wil alle items hebben.

Aldi

Sylvie lanceert haar eigen lingerlielijn in samenwerking met budgetketen Aldi. Het is dan ook niet gek dat de items voor een spotprijsje over de toonbank vliegen. Op Instagram showt de stunning presentatrice alle items van de kledingcollectie. Hierbij moet je denken aan kanten lingerie, satijnen zwarte pyjama's en een roze kimono à la Victoria's Secret. Love it.

Maar dat is niet alles. Naast de looks biedt deze collectie ook het hoognodige comfort. “Het juiste ondergoed voelt aan als een tweede huid. Bij het ontwerpen van de collectie heb ik daarom bijzondere nadruk gelegd op superzachte materialen, hoogwaardige afwerking en een hoog draagcomfort”, vertelde Sylvie al eerder over de collectie.

Nederland

Vanaf vandaag zijn de items in heel Duitsland te koop. In Nederland moeten fans nog even geduld hebben, want pas vanaf 9 december kan de collectie van de blondine ook hier gescoord worden.

De Duitse Aldi-folder geeft ons alvast een kleine glimp van de gehele collectie en de bijbehorende prijzen. Enne, dat ziet er veelbelovend uit. De prijzen beginnen bij 9 euro. Voor een beha betaal je gemiddeld 10 euro en voor een pyjama-set slechts 16 euro.

Bron: Flair | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook